Wat is Ecoster 

Ecoster is een samenwerking van Bouwbedrijf van Marrum bv te Franeker, Technisch buro Zonderland bv te Minnertsga en D&O Bouwglas BV te Franeker, met als doelstelling de particulier in de regio, die wil investeren in energiebesparing te ontzorgen. Door de stijgende energieprijzen, zal energiebesparing/duurzaamheid financieel steeds aantrekkelijker worden. Op enig moment zal de energiebesparing zelf zonder subsidie, aantrekkelijk worden. Door de subsidie van dit moment wordt zo een basis gelegd en kan dit naar de toekomst worden geconsolideerd en uitgebreid. Onze Ecoster-samenwerking verbreedt het product op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid dat kan worden aangeboden maar geeft ook de mogelijkheid van het benutten van het vergrote netwerk: drie netwerken worden zo één met een groter potentieel.

Wat doet Ecoster

Specifieke doelgroep is de particulier die een eigen woning bezit in de regio Harlingen-Leeuwarden-Sneek-Dokkum. Hierbij wordt gekeken naar wijken met een woningbestand van 20 jaar en ouder, waaronder woonbebouwing in de binnenstedelijk gebied, woongebied het War te Franeker, en de locatie Spanjaardslaan Leeuwarden. Er is sprake van een samenhangende totaaloplossing voor de klant: géén verschillende adviseurs over de vloer, één integraal advies, een prijsstelling zonder verassingen achteraf èn meetbaar resultaat. Door namelijk te starten met een EPA advies ontstaat het label ten aanzien van de 0-situatie. Op basis hiervan daarbij worden maatregelen gedefinieerd en worden kosten/baten inzichtelijk gemaakt. Na oplevering wordt een eindlabel gemaakt. Door 2 labels verbetering door te voeren wordt een energiebesparing van 35%-50% gerealiseerd!

 

Wat levert het op?


 U woont met meer comfort

 Uw investering betaalt zich al na enkele jaren terug

 De investering die u doet is fiscaal vriendelijk


Op de onderstaande site vindt u o.a. praktijkvoorbeelden uit onze regio

http://www.ecoster.nl/

Verder


Een heleboel aanvullende informatie kunt u vinden op Slim wonen met Energie

Als u zoekt onder Slim aanbieders, en u klikt op de kaart op de locatie Franeker, dan vindt u ook daar de naam Ecoster terug

http://www.slimwonenmetenergie.nl/