Vacature: Allround Timmerman

Over de functie

Of u nu op zoek bent naar een voordeur, achterdeur, Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Zoek jij een baan als timmerman omdat het werken met hout jouw passie is? Wil jij graag werken bij ons mooie bedrijf? Dan is dit jouw kans!

Wij zoeken een vakman die ruime ervaring heeft in allerlei timmerwerkzaamheden. Een vakman die nauwkeurig en oplossingsgericht is. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken. Het is belangrijk dat je tekeningen kunt lezen en dat je aan de hand van deze tekeningen je werkzaamheden kunt uitvoeren. Je kunt worden ingezet vanaf de ruwbouw tot aan de afbouw, maar ook het monteren van o.a. kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien komt bij ons voor. 

Je hebt geen hoogtevrees omdat er ook dak werkzaamheden uitgevoerd moeten worden. 


Functie-eisen

  • ervaring als timmerman 1
  • ervaring met timmerwerkzaamheden in de woningbouw en/of de utiliteitsbouw
  • VCA-certificaat
  • B rijbewijs (BE is een pré)
  • “handen uit de mouwen” mentaliteit
  • Teamworker

Over het bedrijf

Onze werkzaamheden worden verricht vanuit Franeker en onze opdrachtgevers zitten veelal in een straal van circa 30 km rondom deze plaats. Dus minimale reistijden. 

Wat wij bieden

Wij bieden jou een baan met toekomst in ons bedrijf. Na een informeel kennismakingsgesprek ga je aan de slag als “timmerman”. Je ontvang een kledingpakket en een goed salaris. Het salaris is conform de bouw cao. Daarnaast zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen d.m.v. opleidingen.

Soliciteer direct!

Wil jij binnenkort aan de slag bij ons? Zet dan de eerste stap door te solliciteren op deze functie en neemcontact op met Dirk van Marrum. Te bereiken via de mail info@bouwbedrijfvanmarrum.nl of telefonisch op 0517-393836