Het juiste isolatieglas

Bespaar met het juiste isolatieglas  

Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien isoleren enorm goed. Toch is het slim als u bij een renovatieslag ook op zoek gaat naar het juiste isolatieglas. Wij adviseren u graag zodat u geen duurzaamheidskansen mist. 

Verschillende soorten isolatieglas

Standaard gebruiken wij HR++ isolatieglas in onze kunststof ramen en deuren, maar omdat onze kozijnen (Holland Blok en Hollands Facet: gemaakt in de Select Windows Fabriek) speciaal ontworpen zijn om behalve HR++ ook triple glas in kwijt te kunnen, kunt u ook voor drie glaslagen kiezen in plaats van twee. Hierdoor houdt u in de winter nóg meer warmte binnen en blijft het in de zomer extra koel. Goed voor het milieu, uw portemonnee en zeer aangenaam voor uw wooncomfort.

U heeft een ruime keuze uit diverse soorten isolatieglas:

  • gelaagd veiligheidsglas;
  • gehard veiligheidsglas;
  • zonwerend isolatieglas;
  • verwarmd isolatieglas;
  • akoestisch isolatieglas;
  • brandwerend isolatieglas;
  • anti-reflecterend isolatieglas;
  • glas-in-lood;
  • K-glas;
  • Figuurglas.

Raamdecoratie tússen het isolatieglas

Er is zelfs raamdecoratie tússen het isolatieglas verkrijgbaar. Screenline® is mogelijk in alle kunststof deuren en ramen. Het wordt vooral vaak toegepast in keukendeuren, keukenramen, badkamerramen, openslaande deuren en bij een schuifpui. Het doek of de jaloezieën hebben hierdoor geen last van vocht, vuil, wind of vettigheid.

Energie Kozijn

Als u kiest voor onze isolerende kozijnen, ramen, deuren of een schuifpui met triple glas, dan bezit u het best isolerende kozijn dat er op de markt is: het Select Windows Energie Kozijn. De U-waarde is maar liefst 0,6. Ter vergelijking heeft enkel glas een U-waarde van 5,8 en HR++ isolatieglas 1,1 (hoe lager het getal, hoe minder warmte verloren gaat).

Subsidie op kunststof kozijnen met isolatieglas

Kiest u voor HR++ isolatieglas of triple isolatieglas in onze kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui dan komt u dankzij de extreem goede isolatiewaarde in aanmerking voor subsidie op kunststof kozijnen met isolatieglas die de overheid beschikbaar stelt. Wij informeren u daar graag over tijdens uw bezoek aan onze showroom.

Bezoek onze showroom in franeker

Woont u in de buurt van Leeuwarden, Sneek, Bolsward of Harlingen en bent u op zoek naar het juiste isolatieglas voor in uw kunststof kozijnen, ramen, deuren of schuifpui? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom aan de Voltastraat 6 in Franeker. De showroom is alleen op afspraak open.