VKG Keurmerk

De voordelen van het VKG Keurmerk

Kunststof kozijnen hoeft u nooit meer te schilderen. En tóch U schaft niet elke dag kunststof kozijnen aan. We begrijpen dan ook goed dat u bij deze investering voor zekerheid gaat. U kunt ervan op aan dat onze kozijnen isolerend, onderhoudsarm en inbraakwerend zijn. Maar we geven u nóg meer zekerheid. Wij voldoen namelijk aan de strengste eisen van de branchevereniging VKG en dragen dus het VKG Keurmerk.

Bij de aanschaf van onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien profiteert u dus automatisch van de voordelen van het VKG. 

Wat is het VKG?

VKG staat voor ‘Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie’. Het is de branchevereniging voor bedrijven binnen de kunststof kozijnen branche die kozijnen produceren en leveren. Bedrijven die het VKG Keurmerk mogen voeren, bieden de woonconsument extra zekerheid op het moment dat zij in kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien investeren.  

Wat doet het VKG?

Het VKG controleert onafhankelijk de productie en de onderdelen van de kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien en een onafhankelijke keurmeester controleert de montage ervan. Zo weet u zéker dat de uitstekende kwaliteit kozijnen ook perfect gemonteerd zijn. Het is niet voor niets dat u 15 jaar garantie krijgt op uw kozijnen, de kleur/structuur en 10 jaar op de montage.

De voordelen van het VKG

Doordat wij aangesloten zijn bij het VKG bieden we de consument een aantal belangrijke voordelen bij de aanschaf van kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien:- zekerheid van kwaliteit 

  • zekerheid van kwaliteit 
  • zekerheid van gediplomeerde monteurs
  • zekerheid van waarborgfonds
  • zekerheid van goede afspraken
  • zekerheid van garantie
  • zekerheid van kwalitatieve oplevering

Bezoek onze showroom in franeker

Heet u ook graag zekerheid dat uw onderhoudsarme kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien uw leven lang meegaan en dat u zakendoet met een betrouwbare leverancier? Neem dan contact met ons op en bezoek onze showroom aan de Voltastraat in Franeker. Het is wel zo fijn dat áls dingen niet lopen zoals gedacht u altijd terug kunt vallen op bijvoorbeeld een geschillencommissie of waarborgfonds.