Kunststof Schuifpui

Kunststof schuifpui: wind- en waterdicht

Met een kunststof schuifpui kiest u ervoor om verbinding te leggen met buiten. Zowel in open als in gesloten toestand maakt u van binnen en buiten één. U creëert een drempelloze doorgang waardoor zowel de woning als de tuin groter lijken. Een schuifpui is ook een ideale verbinding van uw woning naar uw balkon. 

Het voordeel van een schuifpui is dat u deze gemakkelijk op een kiertje zet als u even de woning wilt luchten. Of als u gewoon even de vogeltjes wilt horen fluiten. Dankzij de lichte bediening zet u de kiepschuifpui of hefschuifpui in een handomdraai open. Heeft u de schuifpui dicht, dan is deze ook direct wind- en waterdicht. Dankzij de kozijnprofielen is de isolatie zo goed dat u het merkt aan uw energierekening. Zeker met het juiste isolatieglas behaalt u enorme winst op dit vlak.

Nooit meer schilderen

U kiest uit 150 kleuren en structuren (metallic, houtnerf of mat) en natuurlijk zorgen wij voor een passend kunststof kozijn. Zo weet u zeker dat uw schuifpui afgestemd is op de stijl van uw woning. Hoe fijn is het dat u de schuifpui nooit meer hoeft te schilderen. Enkel af en toe met een vochtige doek erlangs is voldoende. En ook inbraaktechnisch zit u goed doordat de profielen in de Select Windows fabriek rondom versterkt zijn met staal.  Voor inbrekers geen beginnen aan als ze proberen om via de schuifpui uw woning binnen te dringen.

Vast raam 

Dankzij de bouwachtergrond van Bouwbedrijf van Marrum toveren de medewerkers een vast raam met borstwering en een achterdeur gemakkelijk om tot een grote schuifwand.

Voordelen Select Windows kunststof schuifpui

  • verbinding tussen binnen en buiten;
  • licht bedienbaar;
  • sterk isolerend;
  • nooit meer schilderen;
  • inbraakwerend;
  • vakkundige montage;
  • 15 jaar garantie op de deuren, kleur/structuur en montage.

Bezoek onze showroom in franeker

Woont u in de buurt van Leeuwarden, Sneek, Bolsward of Harlingen en bent u op zoek naar een kunststof schuifpui? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom aan de Voltastraat 6 in Franeker. Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien staan op u te wachten om bewonderd te worden. De showroom is alleen op afspraak open.