Kunststof Ramen

Op maat gemaakte kunststof ramen

Of u nu op zoek bent naar een klein badkamerraam, een draaikiepraam voor in de slaapkamer, een verhuisraam of een klepraam, wij hebben het raam dat u zoekt. Vanzelfsprekend met bijbehorende isolerende kunststof kozijnen. 

Draaikiepraam

Onze draaikiepramen zijn voorzien van verdektliggend beslag. Ze hebben bovendien standaard vier ventilatiestanden. Zo is er altijd een continue luchtstroom aanwezig in uw woning. Belangrijk want onze kozijnen isoleren erg goed. Voor een gezond binnenklimaat dienen isolatie en ventilatie in balans te zijn. Het fijne aan draaikiepramen is dat ze naar binnen openslaan. U hoeft dus niet naar buiten als u de ramen wilt zemen. 

Vast raam of bovenlicht 

Maar lang niet álle ramen hoeven open. Denk aan een bovenlicht of een zijlicht bij een voordeur of achterdeur. Of aan een vast raam in de woonkamer. Daarom kijken we graag met u mee wat wijsheid is in úw specifieke situatie. 

Onderhoudsarme, isolerende en inbraakwerende ramen 

Het oog wil ook wat. Daarom zorgen wij altijd voor een passend kozijn bij uw raam. In de kleur en structuur die u wenst. Houdt u van de nostalgische houtnerfstructuur? Geen punt, u zult het verschil met écht hout amper zien. Dat begint al bij de rechte hoekverbinding (Hollandse hoek) die we kennen van houten kozijnen. Let wel: Kunststof ramen zijn behalve isolerend en onderhoudsarm bovendien inbraakwerend. Het raamkozijn is namelijk rondom versterkt met staal, dus voor inbrekers is er geen doorkomen aan. 

Voordelen Select Windows kunststof ramen:

  • 150 kleuren/structuren;
  • inbraakwerend, isolerend en onderhoudsarm;
  • op maat gemaakt in de eigen Select Windows fabriek;
  • vakkundige montage;
  • 15 jaar garantie op de kunststof raamkozijnen, kleur/structuur en montage;
  • VKG gecertificeerd.

Bezoek onze showroom in franeker

Woont u in de buurt van Leeuwarden, Sneek, Bolsward of Harlingen en bent u op zoek naar een kunststof raam? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom aan de Voltastraat 6 in Franeker. Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien staan op u te wachten om bewonderd te worden. De showroom is alleen op afspraak open.