Kunststof Deuren

Kunststof deuren volledig zelf samen te stellen

Of u nu op zoek bent naar een voordeur, achterdeur, openslaande deuren, tuindeuren, balkondeuren of garagedeuren. Wij zorgen altijd voor een passend kunststof kozijn. Inbraakwerend, onderhoudsarm en sterk isolerend.

Onze voordeuren stelt u volledig naar eigen smaak samen. In de kleur en structuur die u wenst met een zijraam, bovenlicht, panelen of stijlen. U kunt het zo gek niet verzinnen of wij maken het voor u.

Slanke scharnieren

Niemand heeft in de gaten dat u kunststof deur niet van hout is. Ú merkt het wel, want kunststof isoleert enorm goed. En inbrekers merken het ook, want doordat de profielen in de Select Windows fabriek rondom versterkt zijn met staal, is er geen doorkomen aan voor ongenode gasten. Voorheen kon je aan de scharnierkapjes aan de buitenzijde van deuren zien dat het kunststof deuren betrof. Dankzij onze innovatie hebben de scharnierkapjes plaatsgemaakt voor slanke scharnieren zoals we deze kennen van houten deuren.

Openslaande deuren of tuindeuren

Wenst u meer licht en ruimte in uw woning? Overweeg dan openslaande deuren, tuindeuren of een schuifpui. Hier haalt u namelijk veel meer licht mee naar binnen dan met een raam. Dit geeft een enorm gevoel van ruimte. Bovendien heeft u dankzij de hoeveelheid glas ruim zicht naar buiten. U verbindt binnen met buiten.

Voordelen Select Windows
kunststof deuren

  • nooit meer schilderen;
  • slanke scharnieren in plaats van scharnierkapjes.
  • sterk isolerend;
  • uw deuren lijken van hout;
  • inbraakwerend;
  • vakkundige montage;
  • 15 jaar garantie op de deuren, kleur/structuur en montage.

Bezoek onze showroom in franeker

Woont u in de buurt van Leeuwarden, Sneek, Bolsward of Harlingen en bent u op zoek naar een kunststof deur? Neem dan contact met ons op of bezoek de showroom aan de Voltastraat 6 in Franeker. Onze kunststof kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien staan op u te wachten om bewonderd te worden. De showroom is alleen op afspraak open.