Al 120 jaar een begrip in Friesland!

Al bijna 120 jaar een begrip in Friesland

Bouwbedrijf van Marrum is een modern bouwbedrijf met circa 20 werknemers. Het bedrijf is opgericht in 1903 door Willem van Marrum. Anno 2020 wordt de directie gevormd door Peter Brander en Dirk van Marrum, de 4e generatie Van Marrum.

Bouwbedrijf van Marrum heeft de laatste jaren een mooie, gestage groei laten zien en is met name actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en restauratie. Dit alles voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Wij gaan graag met u in gesprek om samen te onderzoeken wat we voor u kunnen betekenen. Bouwen doe je samen!

Wij zijn BouwGarant-aannemer

Zekerheid met het
BouwGarant keurmerk

Het BouwGarant-keurmerk biedt zekerheid bij uw nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het BouwGarant-keurmerk krijg je als bouwbedrijf dan ook niet zomaar. Mooie dingen maken is niet genoeg. De aannemer moet over de juiste diploma’s en verzekeringen beschikken en voldoen aan eisen op het gebied van vakmanschap, kwaliteit en betrouwbaarheid.

Bouwgarant

Aangesloten bij Select Windows

Per 1 januari 2021 zijn wij aangesloten bij het Select Windows netwerk. Zo kunnen wij onze klanten adviseren op het gebied van kunststof kozijnen.

Met deze stap kunnen we onze klanten nog beter bedienen. Uiteraard blijven we ook doen waar we al 120 jaar goed in zijn: renovatie, nieuwbouw en verbouw.

De vraag naar kunststof kozijnen neemt een enorme vlucht, dat is de voornaamste reden voor ons om ons aan te sluiten bij de Select Windows organisatie.  Select Windows is volledig thuis in kunststof kozijnen en voert vanuit de eigen fabriek een maatwerk assortiment. Dit assortiment is gebaseerd op de beste isolerende kozijnprofielen en leverbaar in 150 kleuren en structuren, passend bij elke woning. Select Windows regelt onze pr- en marketingzaken zodat wij ons op het advies en de verkoop van kozijnen kunnen richten.

Splinternieuwe showroom

Om te weten wat er te koop is en de eigenschappen van een product met eigen ogen te (laten) zien, hebben we van een gedeelte van de bestaande werkplaats aan de Voltastraat samen met Select Windows een splinternieuwe showroom gemaakt. Klanten kunnen vanuit de sfeervolle showroom zelf ondervinden wat er allemaal te koop is op het gebied van de verschillende kozijnsoorten.

U bent van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen, de koffie staat klaar! In het licht van de huidige situatie vragen we u wel om van tevoren even telefonisch een afspraak te maken. 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op