12 Appartementen Mooi Arkens

Een kleinschalig en hoogwaardig appartementsgebouw aan de rand van het Schalsumerplan. Vrije zichtlijnen over de groene omgeving, royale balkons (ca. 15 tot 21 m²) met loggia, elke woning heeft een eigen garage (ca. 23 m²), optimaal geïsoleerd, gasloos en v.v. zonnepanelen, en alle denkbare voorzieningen (supermarkt, winkels en station) op een steenworp afstand.

Het markante ontwerp zorgen voor eigentijds aanzicht. De penthouses hebben een extra dimensie door de hoge glazenpui en het dakvlak dat in het zicht is gehouden. Een prachtig uitzicht over de groene omgeving en het silhouet van de stad, maken het tot een bijzondere beleving.

Het pand is centraal op de kavel gesitueerd met aan de achterzijde een ruim parkeerterrein met eigen parkeerplaats en toegang naar uw eigen garage. Aan de achterzijde van het gebouw is de centrale (beveiligde) entree met lift en trapopgang. Vanuit uw woning kunt u middels de intercom met kleurenbeeldscherm en handsfree spraakverbinding, de bezoeker toegang tot het gebouw geven.

Door de ruime opzet heeft elk appartement optimale lichtinval en vrije zichtlijnen over de omgeving. De woonkamer en keuken zijn ca. 45 m² en grenzen aan het balkon. Door het toepassen van een loggia kunt u van het vroege voorjaar tot het najaar beschut zitten. Alle balkons zijn op het zuidwesten gesitueerd. Iedere appartement beschikt over twee slaapkamers en ruime badkamer. De badkamer kan naar eigen inzicht worden ingericht.

In totaal zijn er 4 bouwlagen met elk 3 appartementen. De afmetingen zijn ca. 89 tot 93 m². Balkons ca. 15 tot 21½ m¹.

Energiezuinig.
Geen gas aansluiting. Iedere woning heeft een eigen warmtepomp. Vloerverwarming in de winter en vloerverkoeling in de zomer: uw nieuwe appartement is voorzien van alle luxe en slimme innovaties die je je kunt wensen. Optimale isolatie en vijf eigen zonnepanelen op het dak zorgen voor een energieneutraal gebouw, waarmee je klaar bent voor de toekomst.

Eigen garage
Er is een eigen garage (afmeting 7,00 x 3.40 meter) met o.a. verlichting en stopcontacten. Ideaal voor het opladen van uw elektrische fiets.

Ontwerp: Penta Architecten
Constructeur: W2N
Installatietechniek: Van der Weerd Installatietechniek 
Schilderwerk: Roosma Schilders

  • Project soortSoort project: Utiliteitsbouw
  • LocatieLocatie: Linthorst Homanstraat te Franeker
  • Datum opleveringDatum van oplevering: 2022

Overtuigd van onze projecten en benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact op!