Subsidie op kunststof kozijnen

Subsidie op kunststof kozijnen

Bent u voornemens om een nieuwe woning te gaan bouwen, een bestaande woning te renoveren of uw huis te verduurzamen? U hoeft niet altijd alles alleen te betalen. Er zijn diverse subsidieregelingen en aantrekkelijke financieringsmogelijkheden om de energiezuinige investering nóg interessanter te maken. Soms levert dit tot wel 30% van de uitvoeringskosten op.

U kunt gebruikmaken van de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) als u bijvoorbeeld kiest voor kunststof kozijnen met isolatieglas, een isolerende voordeur met HR++ glas en/of een draaikiepraam met isolatieglas

ISDE-subsidie op kunststof kozijnen

De overheid stelt natuurlijk wel voorwaarden om in aanmerking te komen voor de ISDE-subsidieregeling. De voorwaarden zijn iets verruimd ten opzichte van de vorig jaar. Zo dient u sinds 2022 voor de ISDE-subsidie nog wel minimaal 2 maatregelen te nemen, maar 1 isolatiemaatregel mag u ook combineren met een warmtepomp, zonneboiler of aansluiting op het warmtenet. 

Standaard HR++ isolatieglas

Al onze kunststof kozijnen voorzien we standaard van HR++ isolatieglas. De Select Windows fabriek heeft zelfs kozijnen ontwikkeld met extra diepe profielen zodat er (ook) triple isolatieglas in past. Dit Energie Kozijn is momenteel het best isolerende kozijn in de markt en is toe te passen op als onze sterk isolerende ramen, deuren als schuifpuien. Zo krijgt u in 2022 voor isolerende ramen met HR++ glas een subsidie van 53 euro per m2, terwijl u met dezelfde maatregel bij triple glas uitkomt op 150 euro per m2

Energiebespaarlening

Ook al krijgt u subsidie op kunststof kozijnen, u zult de kosten eerst zelf moeten voorschieten. Heeft u het geld niet paraat? Informeer dan de Energiebespaarlening. U leent dat tegen zeer gunstige voorwaarden. In de meeste gevallen lost u de lening af met het geld dat u dankzij de isolatie bespaart op uw energierekening.

Bezoek onze showroom in franeker

Woont u in de buurt van Bolsward, Harlingen, Leeuwarden of Sneek en bent u voornemens om een duurzaamheidsslag te maken? Check dan de subsidieregelingen die u kunt ontvangen. Neem voor isolerende kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien in combinatie met isolatieglas vrijblijvend contact of bezoek onze showroom aan de Voltastraaat 6 in Franeker. De showroom is alleen op afspraak open.